logo

Castiga un BILET LA POWERWOLF
Bucuresti - 27 Noiembrie 2019

Premiul

In urma concursului se acorda ca si premiu un bilet la Concertul Powerwolf de la Bucuresti din 27 Noiembrie 2019. Acesta urmeaza a fi trimis prin curier rapid, taxa de transport fiind acoperita de catre Maniac Music.

Ce trebuie sa faci pentru a participa

Achizitioneaza orice produs de pe site-ul www.maniacmusic.ro in perioada 12.09.2019 - 05.11.2019. Vor fi luate in considerare doar comenzile livrate si achitate. Nu vom lua in considerare comenzile anulate, refuzate la primire sau returnate.

Mareste-ti sansele de castig

Poti sa-ti maresti sansa prin valoarea comenzii, astfel:

- comenzile mai mici de 100 lei ( fara transport) vor asigura o participare la tragerea la sorti
- comenzile cu valoare intre 100 - 199 lei (fara transport) vor asigura 2 participari la tragerea la sorti
- comenzile in valoare de peste 200 lei (fara transport) vor asigura 3 participari la tragerea la sorti

Perioada de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara in perioada 12.09.2019 - 05.11.2019.

Modalitatea de acordare a premiului

Castigatorul va fi extras, pana cel tarziu in data de 12.11.2019, folosind www.random.org. Extragerea va fi filmata si publicata pe pagina noastra de Facebook www.facebook.com/maniacmusic.ro. Daca persoana declarata castigatoare nu confirma primirea informaĊ£iilor despre castig si nu trimite datele de verificare a identitatii ei, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii casigatorului in termen de maximum 24 de ore de la data afisarii rezultatului concursului, premiul castigat de persoana in cauza va fi anulat si se va face o noua extragere. In total se vor face maxim 2 extrageri. In cazul in care premiul nu este revendicat nici dupa cea de-a doua extragere atunci acesta se reporteaza pentru un nou concurs pe care va urma sa il anuntam.

Incetarea / Intreruperea Concursului. Forta majora

Concursul poate inceta inainte de expirarea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Concursului. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Desfasurarea Concursului poate fi suspendata oricand in baza liberei decizii a Organizatorului, sub conditia ca acesta sa comunice in prealabil pe www.facebook.com/maniacmusic.ro sau pe www.maniacmusic.ro o astfel de situatie.

Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la Concurs, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook www.facebook.com/maniacmusic.ro sau la adresa maniacheadoffice@gmail.com.